Ga direct naar hoofd-inhoud »

Uw winkelwagen is leeg

Reny Bijuga / TKB 2 tuinkachel

Schrijf de eerste review van dit product

€ 1.395,00

Snel overzicht

Reny Bijuga / TKB 2 tuinkachel
TKB 2

Meer afbeeldingen

  • TKB 2
  • TKB 2 merbau knoppen
  • TKB 2 wiel

* Verplichte velden

€ 1.395,00

Details

Een houtkachel buiten neerzetten kan ook, daar heeft RENY tuinkachels voor ontwikkeld. Zo creëert u buiten een sfeervolle en warme plek om samen te komen. Het vuur in uw RENY tuinkachel brengt sfeer en warmte tegelijk, zonder dat uw buren er hinder van hebben.

Weerbestendig staal Onze tuinkachels zijn oerdegelijk. Het Cor-Ten staal waarvan tuinkachels gemaakt zijn, roest niet door. Zelfs met het Nederlandse klimaat kunt u een RENY tuinkachel zonder problemen buiten laten staan.

Bij het vuur ontspannen in de tuin Relaxen is belangrijk in deze tijd van snelle ontwikkelingen en een jachtig leven. Onze tuinkachels helpen u bij het ontspannen in de buitenlucht. Dankzij de glazen deur heeft u een hoger rendement en bovendien geen last van geurtjes, rook en of vonken. Dit terwijl u altijd mooi zicht blijft houden op het vlammenspel. Zodra de tuinkachel brandt, is het tijd om te ontspannen bij het sfeervolle houtvuur.

Tegen een meerprijs kan de kachel ook in de kleur zwart 916 geleverd worden. Deze hittebestendige lak is niet corrosiewerend.

Gewicht 103 kg
Categorie Vrijstaand
0 Reny
Vuuraanzicht Front
Aansluiting Boven
Vermogen Nee
Brandstof Hout
Rendement Nee
Kleur Cortenstaal, Zwart
Afmetingen BxHxD 635x2090x890 incl handvat, wiel
Diameter rookkanaal 130

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register